Uitgraven uit/aanbouw

Bent u van plan een aanbouw aan uw woning te plaatsen, wij helpen u om het geheel uit te graven. geen goede toegang tot de tuin? geen probleem.. met onze kleinste minigraver (75 cm) komen wij makkelijk door een deur uw tuin in.

Uitgraven zwembad/trampoline

Leuke trampoline gekocht? Van plan om een zwembad te plaatsen. Maar geen zin om met de schop aan de slag te gaan? Wij graven hem graag voor u uit.

Bestrating

Heeft u nieuwe bestrating voor uw achtertuin/ voortuin. Wij halen het oude straatwerk er graag voor u uit, zorgen voor een vlakke beding zodat het nieuwe straatwerk er weer strak en netjes in kan. ook nieuwe bestrating kunnen wij voor u leggen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bomen rooien

Ook voor het rooien van bomen en struiken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer netjes en opgeruimd bijligt.

Rioolrenovatie

Heeft u schade aan uw riool, wij kunnen deze renoveren/ vervangen.

Zakelijke markt

Omdat wij in het bezit zijn van meerdere graafmachines kunnen wij zowel kleine als grote werkzaamheden verrichten, zowel in de particuliere als in de zakelijke markt.

Beregeningsinstallatie

Heeft u een prachtige tuin aangelegd maar geen tijd of zin om met een gieter alles water te geven. Ook voor het aanleggen van een beregeningsinstallatie kunnen wij u helpen. Meer informatie hierover kunt u vinden in het hoofdstuk " beregeningsinstallatie" boven aan deze pagina.

overige werkzaamheden

Heeft u andere werkzaamheden waarbij u denkt dat wij u kunnen helpen, Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.